dimarts, 23 d’octubre del 2018

RES DEL QUE PASSA

Per primera vegada compose per a colla de dolçaines, el nostre instrument nacional. No ho haguera fet de no ser perquè el meu bon amic Carles Morant em va encomanar una obra d'estes característiques per celebrar l'enllaç dels seues amics Adrià i Natàlia.

Es tracta d'un passacarrer per a colla de dolçaines i percussió valenciana, basat en el tema Estiu del grup valencià ZOO. Esta va ser la indicació principal de Carles quan em va demanar la composició, i per això el títol que ell va voler posar-li: "Res del que passa és comparable a vosaltres".

Consta de dues parts. Una primera secció de tall més solemne on la percussió comença amb un ritme que recorda al motiu inicial de la cançó Estiu, fent d'introducció a les dolçaines que utilitzen la mateixa harmonia. Una segona secció amb ritme de rumba construïda sobre un motiu rítmic extret de la tornada de la cançó, ja ens submergeix de ple en els passacarrers amenitzats per dolçaines i tabals arreu del País Valencià.

La gravació que podeu escoltar ha estat interpretada a càrrec dels meus companys de La Fúmiga, els germans Arnau (dolçaines) i Toni Espanya (percussió).

PUNXA ACÍ PER DESCARREGAR-TE ESTA PEÇA
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada